0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Wally Mckey

Biografie Wally Mckey

De carriere van zanger Wally Mckey startte ergens halverwege de jaren ’70 waar hij in de legendarische popband (the) Lemming de leadzang voor zijn deel nam. Hij was een echte performer met zijn band.

Boek een zanger

De band scoorde een tal van opvallende hits die een, later zo bekende, nieuw tijdperk inluidde, namelijk de Glam en Gothicrock. De durfden daarmee hun grenze te verleggen.

Artiest boeken

Wally is daarentegen een echte kameleon en uiterst veelzijdig en dat zorgde ervoor dat hij zijn horizon wilde verbreden. Zijn eerste single hit was “Mama Lorraine” welke in 2011 uitgebracht werd.

Wally Mckey boeken voor scherpste gage

Wally is hiermee geëvolueerd naar een ware Nederpop artiest. In 2021 doet Wally mee met het reality tv programma “ik geloof in mij” op rtl4. Hierin ook René Le Blanc, Dario, Johan Kettenburg en Rutger van Barneveld.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Wally Mckey boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties