0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Esko

Biografie Esko

Esko is een van de hofleveranciers van beats voor de Nederhop. Al op jonge leeftijd ontdekte hij de hip-hop scene en dacht dat hij het kunstje wel even kon flikken. Hij stortte zich op het produceren en rappen wat niet onopgemerkt bleef.

Urban artiesten en rappers boeken of inhuren

Onder andere Rasskulz, JayJay, Negativ, Keizer, Bokoesam en vele anderen hebben zijn beats gebruikt. Samen met de begeleider van het buurthuis waar hij vroeger rondhing, Bart van Houten, runt hij tegenwoordig het label ‘Van Klasse’.

Zangers en coverbands bij Burolivemuziek

Rapt over wat er vandaag de dag gebeurt op straat en zijn teksten komen regelrecht uit zijn hart. Ondanks een turbulent leven ziet Esko nog steeds alles positief in en dat is merkbaar in zijn teksten.

Esko boeken voor scherpste gage

Zijn rapcarrière is inmiddels ingehaald door het succes als producer. Zijn herkenbare, op trap geïnspireerde beats vinden nog steeds gretig aftrek bij grote rapnamen als Sevn Alias, Jonna Fraser, Hef, Adje, Cho, Lijpe, 3robi, Kempi, The Partysquad, en vele anderen.

Beats by Esko

Heeft het debuutalbum Ma3seb van Josylvio is voornamelijk geproduceerd en op het album Streetknowledge van Adje staan tevens uitsluitend producties van deze getalenteerde producer/rapper.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Esko boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties