0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bokoesam

Biografie Bokoesam

Samuel Sekyere, artiestennaam Bokoesam, is een Nederlands Rapper. Hij is de zoon van een Ghanees en een Nederlandse.

Bekende rapper boeken of inhuren

Maakte in 2012 met fresku het lied Doe de 360 voor het gelijknamige initiatief van Noc NSF, Het Klokhuis en de KVLO. De videoclip werd gemaakt door Teemong en werd in het eerste half jaar een miljoen keer bekeken op YouTube. In dat jaar won hij de State Award voor beste 101Barzsessie.

rappers boeken bij Burolivemuziek

Zijn debuut-ep “Nog Nooit Meegemaakt” kwam uit in 2014. Hij deed mee aan de uitzending van Ali B ‘op volle toeren’ met Erik Mesie.

Bokoesam boek je voor scherpste gage

Hij werkte samen met Ronnie Flex en onder andere tijdens Eurosonic Noorderslag, Bevrijdingsfestivals in het Doornroostje ( Nijmegen) en Tivoli (utrecht).

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bokoesam boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties