0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Brainpower

Biografie Brainpower

Gerrit-Jan (Gert-Jan) Mulder geboren te antwerpen, beter bekend als Brainpower of MC Brainpower, is een in België geboren Nederlandse rapper.

Awards

Brainpower spreekt voor zich: een uniek kwaliteitsmerk van een artiest in hart en nieren die tijdens zijn carrière meerdere gouden en platina platen ontving en vele Awards won MTV Europe: Best Dutch Act, 4 x TMF Award, 2 x MOBO & Edison.

Brainpower rapper

Wie kent Brainpower nou niet? Hij is onder ons bekend als rapper/muzikant en producer/songwriter Brainpower is met 8 albums, talloze hits en awards, meer dan 35 videoclips en ruim 50 single releases al bijna 15 jaar een van de bekendste Hip Hop Artiesten van Nederland.

Waar te zien?

Met oa 6 x Lowlands, 5 x Noorderslag, 2 x Pinkpop, plus totaal ruim drieduizend shows in binnen- en buitenland en een MOBO Award voor Beste Live act Nationaal op zijn naam is Brainpower een begenadigd performer en een ijzersterke, zeer ervaren live artiest Waar u maar wilt! Brainpower is nu te boeken bij BUROLIVEMUZIEK.NL 

 

 

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Brainpower boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties