0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Johnny Rosenberg

Biografie Johnny Rosenberg

Johnny Rosenberg werd geboren op 11 september 1977 in Eindhoven en behoort tot de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg (van o.a. The Rosenberg Trio). Al op jeugdige leeftijd met muziek bezig.

Bekende zanger boeken of inhuren

Hij maakte al vroeg furore met zijn neefje Jimmy Rosenberg als de Gipsy Kids en hiermee tourde hij in de jaren 90 door Europa en de VS. Stonden in het voorprogramma van James Brown en Mariah Carey.

Boek online livemuziek

Johnny ontwikkelde zich vanaf eind jaren negentig als zanger en sleepte hij de ene na de andere talentenjachtprijs binnen en behaalde in 2005 de derde plaats in de finale van het Nationaal Songfestival met zijn eigen geschreven latin-pop song “When forever ends”.

Een zanger boeken

In 2010 deed Johnny mee aan het tv-programma ‘The Voice Of Holland’, waarbij hij vanaf zijn eerste auditie iedereen om zijn vinger wond en in korte tijd een Bekende Nederlander werd met een hoopvolle carriere in het verschiet.

Johnny Rosenberg boeken voor scherpste gage

Als zanger treedt hij tegenwoordig op met een breed repertoire, en is hij tevens te boeken met een complete Big Band als Michael Bublé imitator. Organiseert u binnenkort een feestje of wilt u flink uit uw dak gaan twijfel dan niet en boek Johnny Rosenberg. U zult er geen spijt van krijgen!

Nog niet overtuigd? Beluister Johnny Rosenberg hier op de website of nog beter…. bezoek zijn optredens!

Kijk ook eens op de pagina van het Rosenberg Trio.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Johnny Rosenberg boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties