0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Johnny Rosenberg

Johnny Rosenberg

Johnny Rosenberg werd geboren op 11 september 1977 in Eindhoven en behoort tot de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg (van o.a. The Rosenberg Trio). Hij begon al op jeugdige leeftijd met gitaar spelen en maakte, samen met zijn neefje Jimmy Rosenberg, furore met de Gipsy Kids welke later overging in de groep Sinti, waarmee ze begin jaren negentig door Europa en de Verenigde Staten tourden en o.a. in het voorprogramma van James Brown en Mariah Carey stonden. Samen met zijn andere neefje Mozes Rosenberg speelde hij de afgelopen jaren met zijn jazz-trio ‘Rosenberg Van Mullem’ en hebben ze het album Obsession opgenomen. Hun theatertour van 2009 deden ze samen met pianist Rob van Bavel en hun laatste theatertour (2010) samen met Dutch Diva Joke Bruijs en vibraphonist Frits Landesbergen waarmee ze tevens een studioalbum (On the Road) opnamen.

Talentenshows

Maar waar Johnny tegenwoordig het meeste bekend om is, is zijn zangcarrière. Vanaf eind jaren negentig begon hij zich te ontwikkelen als zanger, sleepte hij de ene na de andere talentenjachtprijs binnen en behaalde in 2005 de derde plaats in de finale van het Nationaal Songfestival met zijn eigen geschreven latin-pop song “When forever ends”. In 2010 deed Johnny mee aan het tv-programma ‘The Voice Of Holland’, waarbij hij vanaf zijn eerste auditie iedereen om zijn vinger wond en in korte tijd een Bekende Nederlander werd met een hoopvolle carriere in het verschiet. Johnny’s deelname aan het tv-programma ‘The Voice Of Holland’ bracht de gelegenheid om live een duet te zingen met zanger James Blunt. Ook ontmoette Johnny zijn grote idool Michael Bublé backstage tijdens een concert, en kreeg daar niet alleen de gelegenheid om wat met Bublé te praten maar ook om samen te zingen.

Coverband

Als zanger treedt hij tegenwoordig op met een breed repertoire, en is hij tevens te boeken met een complete Big Band als Michael Bublé imitator. Organiseert u binnenkort een feestje of wilt u flink uit uw dak gaan twijfel dan niet en boek Johnny Rosenberg. U zult er geen spijt van krijgen!

Nog niet overtuigd? Beluister Johnny Rosenberg hier op de website of nog beter…. bezoek zijn optredens!

Kijk ook eens op de pagina van het Rosenberg Trio.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Johnny Rosenberg boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties