0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tony Jordan

Biografie Tony Jordan

Tony Jordan is een Nederlandse zanger geboren op 23 januari 1967 in Vught, hij bracht aan het begin van zijn muzikale carrière 2 singles uit genaamd ‘Als de zon verschijnt’ en ‘O Katja’ (gericht naar Katja Schuurman). Met beide singles was Tony te zien in het programma “let’s make music”.

Après-ski club

Hierna is Tony begonnen als zanger voor ‘de après-ski club’ waarmee hij kroeghits als “wat zullen we drinken 7 dagen lang” en  “hé buschauffeur, de hele bus gaat skiën” scoorde. Ook “Braziliaanse nachten” van de zangeres zonder naam valt hieronder.

Mega top 100

Tony maakte later in 2008 het moederdag lied Voor jou.. Mama wat 3 weken lang in de mega top 100 stond met als hoogste positie 79, en later dat jaar zijn single Donder nou maar op, wie tot positie 69 in de mega top 100 kwam..

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tony Jordan boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties