0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bowe

Biografie Bowe

Bowe spreek je uit als Bow en is de artiestennaam van Boudewijn de Jong. Geboren in 1978 en woont in Arnhem. Hij is een singer songwriter die in 2020 met het nummer “Tired of giving good things up” doorbrak.

Singer songwriter boeken of inhuren

Begon op jonge leeftijd met pianospelen en verruilde in zijn tienerjaren de piano voor een gitaar. Deze leerde hij ondersteboven spelen omdat Boudewijn een linkshandige speler is. Volledig autodidact.

Zanger boeken

Zijn track werd opgepakt door NPO Radio 2, Rob Stenders op 3FM, Radio 5, Radio Veronica en Radio 10. Een fantastisch bericht van een tot dan toe vrij onbekende zanger gitarist met een eigen repertoire.

Bowe boeken voor scherpste gage

Rob Stenders en Sander Hoogendoorn waren meteen laaiend enthousiast over het liedje en draaien hem dan ook regelmatig. Ze riepen het zelfs uit tot ‘Freakandel Speciaal’, ofwel de vetste nieuwe track van de week.

Je kunt Boudewijn boeken in unplugged versie, als duo of compleet met band.  Zijn duo The Acoustics is een geweldige act voor bv een receptie, feestavond of bruiloft.
Neem contact op voor de mogelijkheden welke op maat worden gemaakt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bowe boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties