0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Orkestbak

Biografie De Orkestbak

Op een mooie dag ontsloeg HIERONYMUS VAN CAPELLE zijn voltallige orkest en zette alle instrumenten op een vreemd soort bakfiets en sindsdien roept hij dat hij het allemaal wel zelf kan. En, tussen ons gezegd en gezwegen, dat kan hij ook!

Mobiel en Multi inzetbaar

De Orkestbak is om naar te kijken, om mee te zingen en om te lachen. Hieronymus bespeelt alle instrumenten zelf, zonder mechanische trucs. Hij kan ook spelen terwijl hij fietst. Versterking van zang, accordeon en gitaar met snoerloze versterker op de bak.

Mobiel muziek voor scherpste prijs

Dit rijdende eenmansorkestje gooit hoge ogen op menig braderie, markt, theaterfestival en winkelcentrum en zal menig toeschouwer in zang laten uitbarsten. Verbazing is zeker aan de orde.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Orkestbak boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties