0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Cazz Major

Biografie Cazz Major

Maak kennis met de ‘Fresh Prince’ van Hoogkerk, oftewel Cazz Major. Na een propvol 2015 is het nu tijd voor zijn solo werk.

Urban

Cazz scoorde vorig jaar een miljoen plays met zijn bijdrage op ‘De hele nacht door’ met o.a. StukTV en dit leverde een dijk van een clubhit op (‘Partjes’) met DJ collectief Puinhoop Kollektiv.
Meer dan 150 gastoptredens in de live shows van collega/vriend/labelbaas Kraantje Pappie was het gevolg.

Furore

Met een berg nieuwe tracks op de plank en producers als Ramiks en Bananaz achter hem, heeft de brutale doch enorm gevatte Cazz Major alles op scherp staan om furore te maken in 2016.

Single

De nieuwe single van Cazz Major heet “ring ring” en is in april 2016 uitgekomen.

Nederland is klaar voor Cazz Major en Cazz Major is klaar voor Nederland!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Cazz Major boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties