0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jason Bouman

Biografie Jason Bouman

Als nieuwkomer in het harde artiestenwereldje een editie van Bloed, Zweet en Tranen winnen is uiteraard een droom die uitkomt voor Jason.

Geluidstechnicus en leraar

In het voorjaar van 2013 trok Jason de stoute schoenen aan en deed hij auditie met het nummer ‘Kleine jongen’ van André Hazes en zorgde voor kippenvel bij de juryleden.
Enkele noten later waren de juryleden overtuigd van zijn zangkwaliteiten.

Winnaar Bloed, Zweet en tranen

Ondanks dat Jason een nieuwkomer is op de Nederlandse muziekmarkt, wist hij het stemmend thuispubliek voor zich te winnen en zo werd hij winnaar van Bloed, Zweet en Tranen. Hij kreeg, naast een prachtige trofee, ook een platencontract bij 8ball Music.

Fantastisch stemgeluid

In maart 2014 bracht hij zijn album, ‘Zomaar Ineens’, uit met 7 eigen nummers en 4 covers.

Jason werd geboren in 1981 geboren in Zeist en wist al vroeg dat hij de muziek in wilde. Speelde vanaf zijn 16e in diverse bands en werd later geluidstechnicus voor diverse bands en artiesten.

Leraar geluidstechniek

In 2001 begon Jason als instructeur audiovisuele technieken op het ROC Midden Nederland te Utrecht. Hier is hij doorgegroeid tot docent geluidstechniek.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jason Bouman boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties