0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kees Versluys

Biografie Kees Versluys

Kees Versluys draait al decennia professioneel mee in het artiestenvak en heeft zijn kilometers op de Nederlandse én internationale podia gemaakt door succesvol te pionieren in zijn eigen dinnershows, rock ’n roll optredens en Las Vegas shows.

Rock ’n Roll

Hij scoorde diverse hits en wist met albums als Personality en Endeavour de aandacht op zich te vestigen maar die tijd ligt nu achter hem en met het opvallende Souvenir opent hij een nieuw hoofdstuk.

Eigen muziek

“In het begin van mijn carrière zong ik vooral vertalingen van bestaande nummers, ook mijn nummers in de hitlijsten waren soms Nederlandse versies van internationale klassiekers.
Voor het eerst treed ik nu naar buiten met eigen, origineel materieel en belangrijker, ik gebruik mijn eigen stem”.

“Ik laat horen wie ik zelf ben”

Het sfeervolle Souvenir vormt de opmaat naar de release van meer eigen werk, waar Kees Versluys samen met een enthousiast team van muzikanten en producers de afgelopen tijd in de studio hard aan heeft gewerkt.

Producties

Het muzikale palet waar Versluys zich van bedient, lijkt in niets op wat hij eerder heeft gedaan. De muzikale diversiteit is leidend.

De songproductie is een samenwerking van o.a. Kees Tel Pro Studio, Fendalsound Studio en de Marcel Fisser band.
De single Souvenir is inmiddels verschenen via het label Cornelismusic/CNR.

Repertoire

Naast zijn eigen repertoire, wat voorlopig per single wordt uitgebracht, bestaat het repertoire uit Nederpop songs; compleet nieuw ingespeeld, wat weer aansluit bij zijn eigen nummers.
O.a. The Scene, de Dijk, Volumia, Rob de Nijs (medley), Ramses Shaffy, Clouseau e.a.
 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kees Versluys boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties