0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Leonie Meijer

Biografie Leonie Meijer

Leonie Meijer volgde vanaf haar achttiende de opleiding de Academie voor lichte muziek in Lelystad, waarna ze vertrok naar het Conservatorium in Amsterdam.
Hier had ze in haar vrije tijd optredens met de band Material Spirit als zangeres en gitarist.

TVOH

In 2010 deed ze mee aan de Grote Prijs van Nederland, waar bij ze de kwartfinale haalde en deed datzelfde jaar mee met de The voice of Holland waar ze in de finale 4e werd.

Engels- en Nederlandstalige songs

In oktober 2012 verscheen haar nieuwe single Niemand als jij die binnenkwam op nr. 81 in de Single Top 100.

Theatertour

In 2014 tourde Leonie langs 30 theaters in Nederland, met haar ‘Luister maar Live – tour’ en in 2015 presenteerde ze haar nieuwe show genaamd ‘Naked’, die door het grote succes in 2016 in reprise gaat.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Leonie Meijer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties