0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Bouke

Biografie Bouke

Bouke is geboren in Emmen (Drenthe). Hij zong op jonge leeftijd thuis al mee met de liedjes die zijn vader speelde op de accordeon. Zijn grote idolen zijn Jackie Wilson, Elvis Presley en Tom Jones.

Bekend van het SBS6 programma ‘The Tribute – The battle of the bands 2023!

Zanger boeken

Bouke moet worden ingeschaald bij de beste vocalisten van ons land. Zijn laatste Engelstalige single ‘For Always’ is een prachtige ballad, de ultieme wedding love song.

Elvis Presley ‘Sound-Alike’

Met zijn geweldige stem won hij moeiteloos de televisieshow ‘Waar is Elvis’ in 2009,  wat hem in contact bracht met de officiële fanclub van Elvis Presley, ‘Elvismatters’.

Hoogtepunt van zijn Amerikaanse trips, was ongetwijfeld de liveshow op 16 augustus 2012 op Graceland, uitgerekend op de dag waarop Elvis 35 jaar overleden was. Duizenden enthousiaste fans bedankten hem met een minutenlange staande ovatie.

Om Elvis in Bouke te horen hoef je je ogen niet dicht te doen. Met zijn geweldige performance hoor je Elvis in Bouke zoals geen ander dat kan, en dat voor de volle 500%!

Nederlandse zanger tegen scherpste gage

Je kunt Bouke solo boeken of met een complete show. In eigen land treedt Bouke regelmatig op met zijn begeleidingsgroep ‘The ElvisMatters Band’, al dan niet aangevuld met groot orkest of met originele Elvis muzikanten. Een uur lang een trip down memory lane met alle grootste hits en de vonken van het podium af vliegen!

Finale ‘Winner takes it all’

In december 2014 wint Bouke de finale van het muziekprogramma ‘The Winner Takes It All’ en mag zich daarmee de beste sound-alike van Nederland noemen. Zijn vertolking van Elvis viel het meeste in de smaak bij het publiek.

The Tribute – the Battle of the Bands

In januari 2023 doet Bouke mee aan het programma ‘The Tritube’ welke tot half februari 2023 te zien is op SBS6. Hier blaast hij iedereen omver en brengt hij letterlijk iedereen kippenvel met zijn ongekende Elvis geluid.

Hij brengt niet alleen de kijker thuis, maar ook de jury, de presentatie en het publiek een open mond en volledige verbazing hoe hij zijn vocalen letterlijk tot Elvis laat klinken.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bouke boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie