0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Tim Schalkx

Biografie Tim Schalkx

Tim Schalkx is geboren op 1 april 1986 te Boxtel en is een leuke, vlotte, spontane jongen die garant staat voor 110% feest!

Als 16 jarige jongen had Tim tijdens een stapavond onverwachts zijn eerste optreden in een gezellig Café in Boxtel en inmiddels ruim 14 jaar ervaring rijker heeft hij op vele podia gestaan zoals de Skihut in Rotterdam, de Skihut Tilburg en het levenslied.

Feestartiesten boeken of inhuren

Tim heeft tal van televisieoptredens gehad, onder meer bij de Tros muziekfeesten, 3 Uurkes vurraf, Hart voor muziek en de huldiging van darter Michael van Gerwen.

Zangers en zangeressen bij Burolivemuziek

Maar ook internationaal timmert hij goed aan de weg met optredens in de Cin Cin (Gerlos) Moskito Bar en Karatbar in Westendorf (Oostenrijk), het Gardameer in Italië.

Tim Schalkx boeken voor scherpste gage

Met zijn hits Bubbelbad, Leve de Après Ski en Zomerhitte bereikte hij enkele weken de hitlijsten en kregen zijn clips veel hits op YouTube.

Bands en artiesten boeken

Tim is uitgegroeid tot een van dé feestartiesten van dit moment en is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige lied!
Met zowel zijn eigen hits als bekende covers zorgt hij ervoor dat in zowel kroegen als op evenementen ieder feest een groot succes wordt!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Tim Schalkx boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties