0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Danny de Munk

Biografie Danny de Munk

Danny de Munk werd op twaalfjarige leeftijd uitgekozen om de hoofdrol te gaan spelen in de speelfilm Ciske de Rat.
Hij was toen al met zijn ouders verhuisd naar Purmerend.
De film draaide vanaf 29 maart 1984 in de bioscopen. De door De Munk gezongen titelsong Ik voel me zo verdomd alleen (geschreven door Karin Loomans en Herman van Veen) werd een nummer 1-hit in Nederland.

Bekende zanger boeken tegen scherpste prijs

Aan het eind van 1984 bleek het de bestverkochte single van het jaar te zijn.
Hoewel de arbeidsinspectie het aantal optredens van de nog minderjarige De Munk stevig beperkte, bleef hij werken aan zijn carrière.
Hij nam een lp op, waarvan het nummer Mijn stad eveneens in de hitparades belandde.

Ciske de Musical

Op 5 oktober 2007 vond in het koninklijk theater Carre, de premiere van Ciske de Rat de musical plaats.
Danny speelde Ciske de man en Dave Dekker speelde kleine Ciske. Ciske de Rat de musical speelde van 5 oktober 2007 t/m 29 november 2009 in de verschillende theaters van Nederland en Belgie.

Real life soap

In dat zelfde jaar had de Munk een real-life soap onder de naam ‘Danny & Jenny de Munk’
Dit was een groot succes en werd wekelijks bekeken door meer dan 1 miljoen mensen. In 2008 bracht Danny de Munk weer een nieuw Nederlandstalig album uit met de titel ‘Hart en Ziel’ Zowel het album als de eerste single ‘Het Levende Bewijs’bleek een doorslaand succes te zijn. Het album ‘Hart en Ziel’ is bekroond met de Gouden Status voor het verkopen van meer dan 25.000 exemplaren. Van dit album komt ook de single samen met Dave Dekker ‘Laat ons niet Alleen’. Deze singel werd beloond met een top 3 notering in de single top 100.

Danny de Munk was naast o.a. Gerard Joling te zien als jurylid in het SBS6 programma ‘Bloed, zweet & tranen’.  En tourde Danny de Munk samen met Henk Poort door het land met “Jeugdherinneringen 3″.
Daarnaast trad Danny op tijdens de Toppers concertreeks in 2015.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Danny de Munk boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie