0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ferry de Lits

Biografie Ferry de Lits

Ferry de Lits is een begrip in Brabant. Hij is geboren in Eindhoven en verhuist in 2006 naar het gezellige Helmond om daar café “De Vlinder” te runnen. Hier begint ook zijn zangcarriere. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie.

Zanger boeken of inhuren

Ferry’s muziekcarrière begon ook in een café. Zijn stamkroeg sponsorde in 2004 zijn eerste single: “Kijk in mijn hart”. Vanaf dat moment is het allemaal razendsnel gegaan. Er volgt een exclusief platencontract en Ferry de Lits brengt diverse cd’s uit en scoort hits met noteringen in zowel de Mega Top 100 als in de NL Top 20!

Boek een feestzanger

Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud. Feestmuziek afgewisseld met mooie ballads, Nederlandstalig en Engelstalig en soms zelfs Italiaans en Spaanstalig.

Ferry de Lits boek je tegen het scherpste tarief

Alle liedjes van Ferry hebben iets unieks en herkenbaars. Kortom: de “Lits-sound”.

Gerelateerde artiesten op Burolivemuziek.nl:

Arjon Oostrom
Tim Schalkx
Pascal Redeker
Peter Loree
Henk Dissel

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ferry de Lits boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties