0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Arjon Oostrom

Biografie Arjon Oostrom

Sinds Arjon zich in 2005 echt gaat bezighouden met het maken van muziek gaat zijn carrière in een sneltreinvaart. Van skihut tot optredens in het buitenland, overal is Arjon een ‘feestmaker’.

Boek een zanger of zangeres

Het eerste nummer wat Arjon maakt heette “sla je slag” en werd geproduceerd in de studio van Kees Tel. Het werd een bescheiden hit met Airplay op Nederlandstalig draaiende radiostations als RadioNL en een optreden in het populaire muziekprogramma ‘Brabant Party’.

Zangers boeken of inhuren

Dat Arjon Oostrom er met zijn nummers altijd een gezellige boel van weet te maken, bleef ook in De Aprés Skihut van Rotterdam niet onopgemerkt. Van 2007 tot 2011 werkte hij daar als vaste zanger en zette hij daar wekelijks de tent op zijn kop.

Feestartiesten

Het eerste nummer dat landelijke bekendheid kreeg en een hit werd op alle vakantie bestemmingen was de single die hij samen maakte met zijn maatje DJ Willem de Wijs: Daar Aan Die Costa. Begin 2011 stak hij het nummer Ik Hou Van Alle Vrouwen uit de jaren 80 in een nieuw jasje.

Zanger boeken voor scherpste gage

Maar zijn eerste grote hit scoorde Arjon in de zomer van 2011 met het nummer “zakka zakka” en haalde de 10e plaats in de Mega Top 100. Werd tevens bekroond met een Party Award voor beste Party single.

AWARDS

Zelf mocht Arjon de award “beste Party artiest” in ontvangst nemen.

De opvolger van “zakka zakka” werd “schudden” en werd wederom een groot succes en stond op 5 in de NL top 30 en haalde plaats 66 in de top 100.

Arjon Oostrom boeken voor scherpste gage

Het eerste album van Arjon komt uit in januari 2014 genaamd Lekker Lekker. Het nummer Theezakje, afkomstig van dat album, blijkt met de carnaval een echte kraker en hij wordt dan ook uitgenodigd om op te treden tijdens een uitzending van Life 4 You op RTL 4 .

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Arjon Oostrom boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties