0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Arjon Oostrom

Biografie Arjon Oostrom

Sinds Arjon zich in 2005 echt gaat bezighouden met het maken van muziek gaat zijn carrière in een sneltreinvaart. Van skihut tot optredens in het buitenland, overal is Arjon een ‘feestmaker’.

Boek een zanger of zangeres

Het eerste nummer wat Arjon maakt heette “sla je slag” en werd geproduceerd in de studio van Kees Tel. Het werd een bescheiden hit met Airplay op Nederlandstalig draaiende radiostations als RadioNL en een optreden in het populaire muziekprogramma ‘Brabant Party’.

Zangers boeken of inhuren

Dat Arjon Oostrom er met zijn nummers altijd een gezellige boel van weet te maken, bleef ook in De Aprés Skihut van Rotterdam niet onopgemerkt. Van 2007 tot 2011 werkte hij daar als vaste zanger en zette hij daar wekelijks de tent op zijn kop.

Feestartiesten

Het eerste nummer dat landelijke bekendheid kreeg en een hit werd op alle vakantie bestemmingen was de single die hij samen maakte met zijn maatje DJ Willem de Wijs: Daar Aan Die Costa. Begin 2011 stak hij het nummer Ik Hou Van Alle Vrouwen uit de jaren 80 in een nieuw jasje.

Zanger boeken voor scherpste gage

Maar zijn eerste grote hit scoorde Arjon in de zomer van 2011 met het nummer “zakka zakka” en haalde de 10e plaats in de Mega Top 100. Werd tevens bekroond met een Party Award voor beste Party single.

AWARDS

Zelf mocht Arjon de award “beste Party artiest” in ontvangst nemen.

De opvolger van “zakka zakka” werd “schudden” en werd wederom een groot succes en stond op 5 in de NL top 30 en haalde plaats 66 in de top 100.

Arjon Oostrom boeken voor scherpste gage

Het eerste album van Arjon komt uit in januari 2014 genaamd Lekker Lekker. Het nummer Theezakje, afkomstig van dat album, blijkt met de carnaval een echte kraker en hij wordt dan ook uitgenodigd om op te treden tijdens een uitzending van Life 4 You op RTL 4 .

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Arjon Oostrom boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie