0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
PartyfrieX

Biografie PartyfrieX

Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. De uit Budel afkomstige Bart is sinds jaren een bekende verschijning in de plaatselijke carnavalswereld. Café eigenaar Tom pakt achter zijn bar regelmatig de microfoon.

Feestact boeken voor scherpste gages

Bart komt uit Budel, en binnen de Budelse carnavalswereld zong Bart al regelmatig. Tom is eigenaar van café Den Bels in Casteren en zingt regelmatig achter de bar.

Carnaval artiesten boeken of inhuren

In deze bar kwamen Tom en Bart op het idee kwamen om (voor de grap) samen een lied te maken en gingen in juli van dat jaar naar Waylon van der Heijden, één van Nederlands beste producers binnen de Nederlandstalige muziek, en hij maakte het nummer “Allemaal Voor Jou”.

Zangers en zangeressen boeken

De “grap” is inmiddels uitgegroeid tot een feestact van formaat.
Na “Allemaal Voor Jou” werden de single’s “Elke Keer Hetzelfde”, “De Camper”, “Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), “Meter Bier”, “90’s Medley”, “Turbonaise”, en de laatste single “Leef Voor ‘T Weekend” allemaal hits en zingt iedereen uit volle borst mee tijdens de optredens door het hele land.

PartyfrieX boeken voor scherpste gage

Inmiddels zijn Tom en Bart weer hard aan het werken aan een nieuwe feestknaller, deze zal binnenkort uit komen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je PartyfrieX boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties