0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Danny Panadero

Biografie Danny Panadero

De slogan van Danny is “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore!” Een belevenis om Danny te zien optreden. Zanger, mondharmonicaspeler en vooral entertainer die met een combi van theater, humor en passend stemgeluid het publiek weet te vermaken en raken.

Naast zijn Nederlandstalige repertoire draait Danny zijn handjes ook niet om voor  Engelstalige hits.

Foute act boeken of inhuren

Danny is een entertainer pur sang en weet met zijn bekendste meezingers binnen de kortste keren de zaal, huiskamer, stadion of feesttent op de kop te zetten.

Boek een feestartiest

Bekend als The Voice of Holland.nl is een optreden van Danny één grote belevenis. Een entertainer van het zuiverste water dat nooit om handjes in de lucht vraagt. Dat doen andere grootheden maar.

Danny Panadero boeken voor scherpste gage

In 2018 kwam de grote hit “Danny’s autopaleis” uit, wat een enorme culthit is onder de jeugd van met name de Zwarte Cross, waar Danny ieder jaar optreed. Daarnaast was hij eerder te zien tijdens he WK voetbal 2006 in Stuttgart, het EK Voetbal 2008 in Bern/Basel met een onnavolgbaar optreden bij Giel op 3FM, en scoorde hij een mega hit met het nummer FUK JOE (ik heb een hit omdat er fuck you in zit).

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Danny Panadero boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie