0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Danny Panadero

Biografie Danny Panadero

De slogan van Danny is “as Danny ut niet singt, wil jij ut niet hore!”

Foute Feestzanger

Danny is een entertainer pur sang en weet met zijn bekendste meezingers binnen de kortste keren de zaal, huiskamer, stadion of feesttent op de kop te zetten.

Feest(elijk) repertoire van meezingers

The Voice of Holland komt overigens uit het noorden van het land maar daar merk je tijdens een optreden helemaal niets van. Sterker nog…

Danny Panadero boeken voor scherpste gage

Steevast vraagt Danny tijdens een optreden om de handjesss en daarmee bedoelt hij dat je die lekker omhoog zwaait op de lekkere Hollandse meezingers. Maar net zo makkelijk zingt hij een Engelstalige knaller of een Duitse Schlager.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Danny Panadero boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties