0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jeroen zingt Hazes (André Hazes tribute)

Biografie Jeroen zingt Hazes (André Hazes tribute)

Jeroen zingt Hazes (André Hazes tribute) is een magistrale vertoling van een échte Hazes fan. Jeroen is die fan en al van jongs af aan vertolkt hij zijn idool. De vader van André Hazes Jr.

Imitator boeken of inhuren

De stem en uiterlijk van Jeroen lijken dan ook wel verdacht veel op André Hazes. Hij is dan ook klaar om zijn stem in heel Nederland te laten horen.

Tribute bands bij Burolivemuziek.nl

Doe uw ogen dicht en laat je verassen. De gelijkenis met de stem van André is verbluffend. Maar ook het uiterlijk is tot in perfectie doorgevoerd zodat je tijdens optredens van Jeroen denkt dat André Hazes echt op het podium staat.

Jeroen zingt Hazes (André Hazes tribute)

Jeroen word veel geboekt tijdens tribute avonden en Hollandse feesten en dat is ook niet zo gek. Daarnaast heeft Jeroen al in tv programma’s opgetreden als TV Gelderland en TV Oost.

Hier vind je meer tributebands en tribute artiesten

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jeroen zingt Hazes (André Hazes tribute) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties