0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Jebroer

Biografie Jebroer

Jebroer is de artiestennaam van Tim Kimman. Tim is geboren op 8 juli 1986 en is een Nederlandse solo rapper bekend van hits als “nooit meer slapen”, “omlaag” en “banaan”.

Rapper boeken tegen scherpste prijs

In 2010 sloot Jebroer zich aan bij Nouveau Riche waar ook Boaz van de Beatz lid van was, en werkte aan het album “alziend oor” mee aan 10 tracks.
Ook werkte Tim samen met mr Polska en studeerde hij aan de Herman Brood Academy.

bekendste hits van Jebroer

Enkele singles van Jebroer bereikten de Nederlandse top100 en het meest succesvol was de track “nooit meer slapen” welke in 2012 uitkwam en een samenwerking was met Yellow Claw, Ronnie Flex en MocorManiac.

Bekende rapper boeken

Het bekende urban/moombathon nummer “Omlaag”, welke in 2013 uitkwam, werd een nummer 1-hit in de iTunes-hiphopcharts en het nummer “banaan”, waarvan ook tevens diverse hardstyle versies van werden gemixt, werd in 2015 een groot succes in Nederland en Vlaanderen.

YouTube kijkcijferkanon

Een andere in hit in Vlaanderen was Roq n rolla (2015) die door Studio Brussel werd uitgeroepen tot Summer Anthem tijdens de schoolexamens.

Jebroer is een kijkcijferkanon op YouTube en zijn videos worden miljoenen keren bekeken.
Naast Banaan waren dat bijvoorbeeld Btje vliegen tog (2010), Herrie in me oor, Allemaal lichten, Brommer, Miljoenen, Hoesten als bejaarden, Beter nu en Me gabber (2016).

Nieuwe album

Na debuutalbum Gouden Tranen is rapper Jebroer nu terug met zijn nieuwe album ELF11.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jebroer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie