0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jebroer

Biografie Jebroer

Jebroer is de artiestennaam van Tim Kimman. Tim is geboren op 8 juli 1986 en is een Nederlandse solo rapper bekend van hits als “nooit meer slapen”, “omlaag” en “banaan”.

Rapper boeken tegen scherpste prijs

In 2010 sloot Jebroer zich aan bij Nouveau Riche waar ook Boaz van de Beatz lid van was, en werkte aan het album “alziend oor” mee aan 10 tracks.
Ook werkte Tim samen met mr Polska en studeerde hij aan de Herman Brood Academy.

bekendste hits van Jebroer

Enkele singles van Jebroer bereikten de Nederlandse top100 en het meest succesvol was de track “nooit meer slapen” welke in 2012 uitkwam en een samenwerking was met Yellow Claw, Ronnie Flex en MocorManiac.

Bekende rapper boeken

Het bekende urban/moombathon nummer “Omlaag”, welke in 2013 uitkwam, werd een nummer 1-hit in de iTunes-hiphopcharts en het nummer “banaan”, waarvan ook tevens diverse hardstyle versies van werden gemixt, werd in 2015 een groot succes in Nederland en Vlaanderen.

YouTube kijkcijferkanon

Een andere in hit in Vlaanderen was Roq n rolla (2015) die door Studio Brussel werd uitgeroepen tot Summer Anthem tijdens de schoolexamens.

Jebroer is een kijkcijferkanon op YouTube en zijn videos worden miljoenen keren bekeken.
Naast Banaan waren dat bijvoorbeeld Btje vliegen tog (2010), Herrie in me oor, Allemaal lichten, Brommer, Miljoenen, Hoesten als bejaarden, Beter nu en Me gabber (2016).

Nieuwe album

Na debuutalbum Gouden Tranen is rapper Jebroer nu terug met zijn nieuwe album ELF11.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jebroer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties