0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dotan

Biografie Dotan

Dotan is geboren in Jeruzalem, Ambassadeur van de Vrijheid 2015, singer/songwriter en 3FM Serious Talent.

‘7 layers’ het levenslicht

In 2014 zag zijn tweede studio-album ‘7 layers’ het levenslicht, een album dat staat voor huid wat uit 7 lagen bestaat. Het album geeft een weergave van de zoektocht naar echte gevoelens, thuis en identiteit.

de single ‘Home’

Dotan burolivemuziek.nlMet de single ‘Home’ werd Dotan definitief op de kaart gezet en werd een van de meest geliefde live acts van het jaar 2014. Met meer dan 40 festival en enkel uitverkochte shows bleef Dotan in het buitenland niet onopgemerkt. Bij de live shows word je mee genomen in de dynamische reis doordat elk bandlid zingt, meerdere instrumenten beheerst en percussie speelt. ‘Home’ heeft het geschopt tot 3FM Megahit en Song van het Jaar.

Let the river in

Door het grote succes is Dotan in 2015 uitgeroepen tot Ambassadeur van de Vrijheid en zal de band spelen op verschillende Bevrijdingsfestivals door Nederland.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dotan boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties