0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bart Schwertmann

Biografie Bart Schwertmann

Bart Schwertmann is een podiumbeest bij uitstek! Met zijn ijzersterke strot en uitstraling staat deze super zanger/performer garant voor een onvergetelijk optreden.

Zangers boeken of inhuren

Bart verwierf in 2000 landelijke bekendheid door op overtuigende wijze de finale te winnen van Hennie Huismans Soundmixshow met het nummer ‘Gethsemane’ uit de musical Jesus Christ Superstar.

Artiesten boek je bij Burolivemuziek.nl

Met zijn unieke doorleefde stemgeluid en indringende performance weet hij  het Nederlandse publiek massaal voor zich te winnen. Bart is naast solist ook als duo te boeken als VanderlindeSchwertmann.

Een zanger boek je simpel online

De grootste rock & roll klassiekers in een akoestisch jasje; nieuw en uniek in Nederland! Door zichzelf te begeleiden op gitaar, staat Bart garant voor een onvervalst avondvullend optreden met Classic Rock & Roll als repertoire.

De grootste rock & roll klassiekers in een acoustische jasje, nieuw en uniek in Nederland!

Bart Schwertmann boeken voor scherpste gage

Door een leuke interactie met het publiek doormiddel van verzoekjes laat Bart het publiek de oude tijden herleven.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bart Schwertmann boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties