0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Clover Jean

Biografie Clover Jean

Je zou het niet zeggen maar Clover Jean is dus geen artiesten naam maar de échte naam van zangeres Clover. Jaren geleden als expat van Brits-Caribisch afkomst naar Nederland verhuist en woonachtig in Amsterdam.

Zangeres boeken of inhuren

Ze is gospel– en soulzangeres, zingende BABS en ceremoniespreker. Uit de passie van haar vak voor zang is zij van haar passie en hobbie haar beroep gaan maken. Als dat geen liefde voor het vak is.

Boek een Soul Disco Funk artiest

Haar voorouders kwamen uit het Caribische gebied en zij noemt zich dan ook zichzelf meer dan exotisch fruit. Al van jongs af aan heeft Clover de drang om mensen te vermaken. Een passie voor muziek en entertainment.

Livemuziek boeken bij Burolivemuziek.nl

Ze noemt zichzelf “een sukkel voor de liefde” en ze is dan ook stapelgek op bruiloften. Ieder jaar bezoekt zij 2x per jaar “The National Wedding Show” in London. Niet voor niets is zij dus ook BABS geworden.

Clover Jean boeken voor scherpste gage

Een fantastische zangeres met een voorliefde voor gospel, soul en jazz. Clover is dan ook in te zetten voor de meest sfeervolle gelegenheden. Van trouwen, recepties tot diner.  Solo of met haar gospelkoor.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Clover Jean boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie