0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Clover Jean

Biografie Clover Jean

Je zou het niet zeggen maar Clover Jean is dus geen artiesten naam maar de échte naam van zangeres Clover. Jaren geleden als expat van Brits-Caribisch afkomst naar Nederland verhuist en woonachtig in Amsterdam.

Zangeres boeken of inhuren

Ze is gospel– en soulzangeres, zingende BABS en ceremoniespreker. Uit de passie van haar vak voor zang is zij van haar passie en hobbie haar beroep gaan maken. Als dat geen liefde voor het vak is.

Boek een Soul Disco Funk artiest

Haar voorouders kwamen uit het Caribische gebied en zij noemt zich dan ook zichzelf meer dan exotisch fruit. Al van jongs af aan heeft Clover de drang om mensen te vermaken. Een passie voor muziek en entertainment.

Livemuziek boeken bij Burolivemuziek.nl

Ze noemt zichzelf “een sukkel voor de liefde” en ze is dan ook stapelgek op bruiloften. Ieder jaar bezoekt zij 2x per jaar “The National Wedding Show” in London. Niet voor niets is zij dus ook BABS geworden.

Clover Jean boeken voor scherpste gage

Een fantastische zangeres met een voorliefde voor gospel, soul en jazz. Clover is dan ook in te zetten voor de meest sfeervolle gelegenheden. Van trouwen, recepties tot diner.  Solo of met haar gospelkoor.

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Clover Jean boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties