0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Johannes Rypma

Biografie Johannes Rypma

Johannes Rypma eindigde op de 2e plaats in The Voice of Holland seizoen 3. Hij eindigde achter Leona Philippo en voor Floortje Smit en Ivar Oosterloo.
Daarna werd het vrij stil rond Johannes Rypma. Daarna heeft hij meegedaan in 2014  aan The Winner Takes It All omdat zijn stem leek op die van Bon Jovi,

Bekende zanger boeken

Op 1 februari 2013 kwam zijn eerste single ‘play me’ uit. Die gelijktijdig uitkwam in twee versies: een Engelstalige en een Friese, getiteld In libben Y’ne Rock n Roll geschreven door Syb van der Ploeg.

Rock repertoire

Live begeleidt hij zichzelf op gitaar en hij weet als geen ander hoe hij een zaal moet bespelen. Johannes speelt live louter en alleen bekend werk waardoor een fantastische sfeer gegarandeerd is.

Vind hier alle informatie omtrent Johannes met zijn band.
Bounty Hunters ft. Johannes Rypma.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Johannes Rypma boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties