0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jettie Pallettie

Biografie Jettie Pallettie

Op 31 december 1970 werd in Vittoria op het Italiaanse schiereiland Sicilië de familie Pallettie verblijd met een wolk van een dochter : Jettie…

Feestartiest boeken of inhuren

JETTIE was een kleine belhamel, een soort Pietje Bell , maar dan met Noors en Italiaans bloed in haar lijfje en een bijzonder lief en klein hartje ! na de lagere school ging Jettie naar de middelbare school bij de Zusters van de Capucijnen…. en daar is het eigenlijk allemaal begonnen.

Boek een artiest voor carnaval

De ene talentenjacht na de andere werd door Jettie bezocht en overal ging ze er met de beker , de bloemen, de eer en het applaus vandoor… Jettie’s niet te overtreffen acteertalent , samengevoegd met haar lieve zanggeluid stonden borg voor vele optredens in het mooie maar oh zo gevaarlijke Sicilië .

Bekende feestact boeken

Het was dan ook een logische stap om met DJ Goldfinger de studio in te duiken en het professioneel aan te gaan pakken.
Maart 2008  werd haar eerste single “ik zit in een cafeetje” uitgebracht en dat nummer werd binnen no time een KROEGHIT van jewelste en is nog lang niet uitgeraasd !

Jettie Pallettie boeken voor scherpste gage

Hierna volgde de ene hit na de andere zoals ; Hey Knull, Geef mij R 2, Daar word ik vrolijk van, Koekoek en Feest in de Tent.
Een album kon uiteraard niet uitblijven en “Tutti Spagghettie”  werd een bonte mix van de leukste feestnummers van mevrouw Pallettie.

Polonaise

Het publiek heeft haar in de armen gesloten en inmiddels dendert haar polonaisetrein door.
Jettie Pallettie is zowel in Nederland als België uitgegroeid tot de “Koningin van de Kroegen” en “Fetisj van iedere Feesttent”.

met Jettie is het altijd “Feest in de Tent” !

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jettie Pallettie boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties