0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Die Geilen Mädeln

Biografie Die Geilen Mädeln

De dames van Die Geilen Mädeln weten hoe ze een après ski feest, schlagerfeest of oktoberfest moeten bouwen! Gewoon de aller gezelligste kneiters zingen.

Schlager artiesten boeken of inhuren

In vliegende vaart komen de allerbeste und allergeilste schlager- en oktoberfeest hits voorbij. Van Viva Colonia, Nur noch Schuhe an, Dikke titten, Schatzi schenk mir dein foto, Siërra Madre en Atemlos.

feestartiesten boek je simpel online

En nog niet genoeg gehad? Dan vuren de dames nog even een paar lekkere foute Engstalige aprèski hits zoals Cotton eye Joe, Sweet Caroline en Amarillo op je af.

Die Geilen Mädeln boeken voor scherp gage

Een jolige act van deze feestartiesten om stemming te maken. Verwacht geen muzikale hoogstandjes maar verwacht gewoon feest. En dat zal het zeker worden met deze après ladies.

Hier meer oktoberfest en schlagerartiesten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Die Geilen Mädeln boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties