0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Richtig Rex

Biografie Richtig Rex

Hij mag er dan uitzien als een wat vreemde kruising tussen Hans Klok, Dennie Christian en Heino, in levende lijve is Richtig Rex een aanstormende fenomeen. Een schlagerfenomeen.

Oktoberfest en schlagerartiesten boeken of inhuren

Opgegroeid met Duitse Schlagers uit de ZDF-Hitparade en gezegend met een warme stem, is deze ras feestartiest bijkans geboren om een glimlach te toveren op alle gezichten die hem maar kunnen zien en horen.

Bands en artiesten boek je simpel online

Met z’n charmes doet hij vrouwenharten sneller kloppen, met zijn zwoele stem maakt hij mannen jaloers.
En dan zullen we het maar niet over zijn borsthaar hebben…

Richtig Rex boeken voor scherpste gage

Zijn show vol supertolle schlagers, heerlijke humor, een lach én een traan zorgt hij keer op keer voor een feest der herkenning, resulterend in een meezingfeest zonder weerga.  Of zoals hij zelf met groot gevoel voor understatement zingt: ‘Ein bisschen Spass muss sein’.

Vind hier de perfecte band voor oktoberfest en schlagerfeesten

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Richtig Rex boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties