0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Natasja die Schlagerköningin

Biografie Natasja die Schlagerköningin

Natasja Poels is een door passie en liefde voor het vak een gedreven zangeres. In Natasja die Schlagerköningin komen haar passie en liefde voor de Duitse muziek ten volle uit.

oktoberfest artiesten boeken of inhuren

Natasja heeft een uniek stemgeluid, een prachtige stem. Tezamen met haar enthousiasme en fantastische uitstraling maakt dit haar de ultieme combinatie voor een perfecte Oktoberfest en Schlagerfeest artiest.

bekende zangeressen boek je simpel online

Natasja is tevens de prachtige verschijning achter de Helene Fischer act. Maar in de act van die Schlagerkönigin gaat ze nog een stapje verder in de Schlagers.

oktoberfest en schlager artiesten

Naast nummers van Helene Fischer zal Natasja de bekendste Duitse kneiters ten gehore brengen om de stemming tot hoogtepunt te laten stijgen. Enkele bekende Engelse meezingers zijn eventueel ook mogelijk.

Natasja die Schlagerköningin voor scherpste gage boeken

Zeer geschikt voor heerenzitting, carnaval en uiteraard de oktoberfest en schlagerfeesten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Natasja die Schlagerköningin boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties