0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Ronnie Ruysdael

Biografie Ronnie Ruysdael

DE KONING VAN DE POLONAISE 
Een optreden van Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, is altijd weer een verrassing, ook al zie je hem voor de 10e keer.
Hij weet overal het publiek in de polonaise te krijgen, heeft steeds zijn koffer vol vlaggetjes, kaartjes, stickers of wat dan ook en het is altijd zo dat het publiek met een glimlach op het gezicht naar huis gaat.

Feest met een hoofdletter

Het maakt voor Ronnie niet uit wie hij voor zich heeft, deze rasartiest zet zijn excentrieke tanden in het publiek en laat niet los voordat iedereen ‘een gaatje in z’n knetter’ heeft.
Sinds de opsplitsing van de Sjonnies in januari 2010 treedt Ronnie als solo-artiest op in heel Nederland.

Gezelligheid

In zijn glimmende outfit en voorzien van bakkebaarden en gouden tanden zingt hij met zijn eigen onvervalste stemgeluid de Sjonnies-hits waaronder ‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Roos in je blonde haren’, ‘Annemarie’  en ‘Zwemmen zonder slip’.

Sjonnies hits

Maar ook zijn eigen nummers, waaronder  ‘Eet veel bananen’, ‘Ayayayay’  en ‘De koning van de Polonaise’.

Ronnie’s Bizarre Familieshow

Deze 4-uur durende show is geschikt voor ieder evenement.
Het is een supergezellig, avondvullend, afwisselend, humoristisch, interactief en verrassend programma dat wordt uitgevoerd door een zeer enthousiast team van ervaren artiesten.

Het speelt zich af in een sjiek bordeauxrood velours decor, incl. kroonluchters en een projectiescherm.

Een feest is pas een feest als Ronnie Ruysdael is geweest!

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Ronnie Ruysdael boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties