0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Adje

Biografie Adje

Wie kent Adje niet? Hij zorgt voor goede ‘gang’ muziek met high level hiphop in de beste clubs. Simons is van Curaçaose komaf en groeide op in de Bijlmermeer. Onder invloed van de muziek van Snoop Dogg besloot hij om ook hiphop te maken.

Urban artiesten

Met de artiestennaam Ado’nis zette hij rond 2008 zijn eerste muziek op het internet; in dat jaar kwam ook zijn eerste album uit met de titel Who the fuck is Ado’nis?

Adje boeken voor scherp gage

Verder brachten hij en zijn halfbroers Hef  en Crooks nog de mixtape Boyz in de hood vol. 1 uit waarmee ze een State Award wonnen. Later wijzigde hij zijn artiestennaam in Adjedonnie en vervolgens in Adje.

Bekende rappers boeken of inhuren

In 2010 ging hij de samenwerking aan met producer Reverse. Samen namen ze verschillende mixtapes op en het jaar erop traden ze op tijdens het muziekfestival Noorderslag. Daarnaast brachten ze met The partysquad en Jayh de single Ik ga hard uit die nummer 8 van de top 100 bereikte. Ook werkte hij mee aan tracks van allerlei andere artiesten en werkte hij met Jowy Rose en Cho aan het project Sloddervosgang.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Adje boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties