0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Giovanca

Biografie Giovanca

Giovanca Desire Ostiana geboren te Alkmaar, 22 maart 1977 , is een Nederlandse zangeres, tekstschrijfster en model van Curaçaose kom af. Ze komt uit een Antilliaans milieu en luistert thuis veel Latijns-Amerikaanse muziek, pop uit de jaren tachtig en soul van zowel Dionne Warwick, Diana Ross als Minnie Riperton.

Succesvolle carrière

In maart bracht Giovanca haar album While I’m Awake uit. De opvolger van het enorm succesvolle debuut Subway Silence wat bekroond werd met een gouden plaat! Daar blijft het niet bij, zij wint daarna nog meerdere prijzen. Een 3FM Serious Talent Award had ze al op zak, dit jaar volgden een ELLE Style Award, Zilveren Harp en een Edison nominatie. Hierdoor was ze vaak tafeldame bij De Wereld Draait Door.

North Sea Jazz

Giovanca’s live-reputatie is fenomenaal. Zij is van de partij bij de clubtour op de Nederlandse podia maar ook op diverse festivals onder andere North Sea Jazz op Nederlandse bodem maar ook op Curacao! In Japan word Giovanca geëerd als een celebrity en zal ze dit jaar voor de tweede maal gaan touren. Giovanca zorgt voor een positieve Vibe en een heerlijk Vocals.

Evenementen

Ook tijdens besloten evenementen maakt Giovanca een betoverende indruk. Al meerdere keren heeft ze bewezen het perfecte muzikale entertainment te kunnen bieden tijdens bedrijfsfeesten, recepties en productpresentaties.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Giovanca boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie