0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Giovanca

Biografie Giovanca

Giovanca Desire Ostiana geboren te Alkmaar, 22 maart 1977 , is een Nederlandse zangeres, tekstschrijfster en model van Curaçaose kom af. Ze komt uit een Antilliaans milieu en luistert thuis veel Latijns-Amerikaanse muziek, pop uit de jaren tachtig en soul van zowel Dionne Warwick, Diana Ross als Minnie Riperton.

Succesvolle carrière

In maart bracht Giovanca haar album While I’m Awake uit. De opvolger van het enorm succesvolle debuut Subway Silence wat bekroond werd met een gouden plaat! Daar blijft het niet bij, zij wint daarna nog meerdere prijzen. Een 3FM Serious Talent Award had ze al op zak, dit jaar volgden een ELLE Style Award, Zilveren Harp en een Edison nominatie. Hierdoor was ze vaak tafeldame bij De Wereld Draait Door.

North Sea Jazz

Giovanca’s live-reputatie is fenomenaal. Zij is van de partij bij de clubtour op de Nederlandse podia maar ook op diverse festivals onder andere North Sea Jazz op Nederlandse bodem maar ook op Curacao! In Japan word Giovanca geëerd als een celebrity en zal ze dit jaar voor de tweede maal gaan touren. Giovanca zorgt voor een positieve Vibe en een heerlijk Vocals.

Evenementen

Ook tijdens besloten evenementen maakt Giovanca een betoverende indruk. Al meerdere keren heeft ze bewezen het perfecte muzikale entertainment te kunnen bieden tijdens bedrijfsfeesten, recepties en productpresentaties.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Giovanca boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties