0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Raffaëla Paton

Biografie Raffaëla Paton

Raffaëla Paton, 1983, geboren te Amsterdam staat al vanaf haar 8e jaar op het podium. Haar moeder was een bekende zangeres in Suriname en haar oom Humprey Campbell is een befaamde zanger en producer.

Bekende zangeressen boeken of inhuren

Haar muzikaliteit is dus duidelijk afkomstig van haar familie. Haar repertoire bestaat voornamelijk uit een mix van Nederlandstalige en Engelstalige nummers van onder andere Tina Turner, Jennifer Lopez, Christina Aguilera Amy Winehouse, Duffy en Aretha Franklin.

Idols & The Voice Of Holland

In 2006 wint Raffëla na een spannende eindstrijd Idols.  Vier jaar later maakte Raffaëla een ware comeback door deel te nemen aan de kijkcijferhit ‘The Voice of Holland’. Ze werd één van de publiekslievelingen door haar sensationele optredens en geweldige stem.

TVOH artiesten boeken

Haar debuutsingle ‘Right Here, Right Now’ behield gedurende 8 weken de eerste plek in de Nederlandse Top 40 en  behaalde tevens als eerste Idols-single een plek in de Europese Top 100. Haar met platina bekroonde Album ‘Raffaëla’ heeft 15 weken in de Album Top 100 gestaan en behaalde daar de eerste plek.

De Beste Zangers Van Nederland

In 2013 nam Raffaëla deel aan het populaire TV-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Door de andere deelnemers van dit programma, waaronder Rob de Nijs, Simone Kleinsma en Angela Groothuizen, werd ze bekroond met de titel ‘De Beste Zanger(es) van Nederland’.

Raffaëla Paton boeken tegen het scherpste tarief

Een exotische maar vooral nuchtere Hollandse die met haar waanzinnige stem, uitdagende looks en spectaculaire performance uitgegroeid is tot een echt podiumbeest.

Meer Idols/TVOH artiesten bij BuroliveMuziek.nl:

O’G3NE
Jim Bakkum
Maan
Brace
Ben Saunders
Julia van der Toorn
Charly Luske
Johannes Rypma

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Raffaëla Paton boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties