0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Charly Luske

Biografie Charly Luske

Charly is geboren in Amsterdam op 19 september 1978 en is naast zanger ook acteur, presentator en musicalster.

Bekende zangers of zangeressen boeken

Aangespoord door zijn vader nam Charly op zijn 12e klassieke zanglessen en maakte hij 4 jaar later zijn debuut bij de Lucky Lotto Live show waarin hij een duet zong met Gordon.

Charly Luske boeken voor scherpste gage

Later deed hij audities voor de jongensgroep Velvet en met die groep scoorden ze een bescheiden hit met het nummer ‘weg van jou’. In 2000 speelde Charly in de musical Boy Band waarin hij als zanger Sean een van de hoofdrollen speelde.

zangers voor bedrijfsfeesten

Speelde in diverse musicals waaronder The Wizz, We Will Rock You en Turks Fruit. Daarnaast ook in diverse tv series waaronder meiden van de wit, COSTA! en Zoop.

Coverbands en artiesten 

Vanaf augustus 2010 was hij ook te zien in de Nederlandstalige versie van We Will Rock You, waarin hij alternate zou zijn van Galileo en Britt.
Nam tot februari 2011 de rol van Britt op zich, omdat Martin van der Starre zwaar geblesseerd was.

Allround bekende zanger

Luske was in 2011 kandidaat bij TVOH en werd door Nick en Simon gecoacht. Voor het publiek en de jury was hij de gedoodverfde winnaar. Hij moest echter in de halve finale zijn meerdere erkennen in Chris Hordijk.

Wat een stem, wat een performer

Charly zijn stembereik is uniek. Met het grootste gemak zingt hij ballads, maar ook blues, pop en zeker ook stevige commerciële rock! Dat maakt Charly zo geschikt voor vrijwel elk podium.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Charly Luske boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties