0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jim Bakkum

Biografie Jim Bakkum

De carrière van Jim kan wel worden genoemd als “perfect” hij heeft veel hoogtepunten beleefd zoals meerdere top-10 hits. Hoewel Jim al vanaf jonge leeftijd in bandjes en musicals speelt, verandert zijn leven als hij in 2003 meedoet aan de eerste Nederlandse editie van de tv-talentenjacht Idols.

Een recordaantal van 5,5 miljoen kijkers ziet hoe hij strijd tegen Jamai in de finale en uiteindelijk als tweede eindigt. Jim is vijftien en ongekend populair. Met zijn eerste twee singles komt hij, als eerste artiest in de geschiedenis van de Nederlandse Top 40, direct binnen in de top 5.

Jim Bakkum is “Van alle markten thuis”

Hij acteert, presenteert en kan met recht een musical ster worden genoemd. Toch blijft voor Jim Bakkum het zingen zijn grootste passie. “In mijn hart ben ik zanger”, verklaart hij. Hij Speelde hoofdrollen in onder meer de musicals ‘Hairspray’, ‘Fame’ en‘Grease’.

Debuut album

Zijn debuutsingle “Tell Her” wordt platina en voor zijn debuutalbum “Impressed” ontvangt hij een gouden plaat. Ook zijn tweede album Ready bereikt de top 10. Jim krijgt zijn eigen wassen beeld in Madame Tussauds, wint een TMF Award voor Beste Nieuwkomer en geeft een eigen concert in de Heineken Music Hall. Het vijfde studioalbum van Jim kwam uit in 2009: ‘Nu’,  met o.a. de hit ‘Door jou’. 

Bekijk ook de prachtige cover bij de idols reünie (zonder woorden, Frank boeien).

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jim Bakkum boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties