0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kraantje Pappie

Biografie Kraantje Pappie

Alex van der Zouwen geboren in 1986 is bekend onder zijn artiestennaam Kraantje Pappie en is een Nederlands hiphopartiest. Hij staat voornamelijk bekend om zijn unieke, vaak off-beat en overdreven manier van rappen.

Rappers en urban artiesten boeken of inhuren

In 2007 won Van der Zouwen de Groningse hiphopcompetitie Before the Fame Awards waarmee zijn carrière als rapper van de grond kwam.
Hij brak vervolgens begin 2012 door bij het grote publiek met zijn debuutalbum Crane en de hitsingle “waar is Kraan”.

Rappers boek je bij Burolivemuziek

In 2013 debuteerde Alex als televisiepresentator en presenteerde hij samen met Geraldine Kemper het tweede seizoen van het programma The Next MC.
Daarnaast was hij presentator bij BNN.

Kraantje Pappie boeken voor scherpste gage

Alex  is tevens  afgestudeerd aan de Academie van Popcultuur in Leeuwarden. De rapper begon in oktober 2013 al aan zijn afstudeerscriptie, maar studeert nu bijna twee jaar later pas af.
Door zijn drukke carrière is hij bijna 2 jaar later afgestudeerd.

Misschien zijn deze rappers/urban artiesten ook iets voor jouw feest;
Dio
Ali B
Xerxes Naseri
Gers Pardoel

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kraantje Pappie boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties