0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Chef Soldaat

Biografie Chef Soldaat

Bij Chef Soldaat begon het legeravontuur met een brief op de deurmat. De brief kwam van een oude generaal en had een duidelijke boodschap: ‘Ga in strijd om gezelligheid!’. En zo geschiede…

Carnavalsartiest boeken

Een jonge feestveteraan die samen met Generaal Geniaal het Leutige Leger startte, een leger met confetti, Bunker Bier, consumptiebommen en één doel: ‘Feest voor iedereen!’.

Boek een feestartiest

De strijd om gezelligheid begon op 11 november 2015 met de debuutsingle van Chef.
‘Feesten voor het vaderland’ is ontstaan tijdens het marcheren. Na een lange dag werden de soldaten van het Leutige Leger melig en verzonnen er een dansje bij.

Chef Soldaat boeken voor scherpste gage

‘Zet je hand maar naast je hoofd en zwaai van links naar rechts’, luidt de tekst van het nummer. Daarna zorgt een combinatie van carnaval en house voor een krachtig stukje feestmuziek, waarop zelfs de luitenant losgaat.

Geslaagde strijd!

Op Youtube verscheen op 3 januari 2016 de clip van ‘Feesten voor het vaderland’. De clip met de vrolijkste soldaten van Brabant werd grandioos ontvangen.
Een maand later stond Chef Soldaat op ‘3 Uurkes Vurraf’!

Boek een artiest voor carnaval

Na een gezellige carnaval zijn de ‘Leutige Leger’- soldaten terug de bunker in gegaan.
Er wordt hard gewerkt aan het strijdplan voor carnaval 2017.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Chef Soldaat boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties