0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Nautilus one man band

Biografie Nautilus one man band

Is het een duikboot? is het een muzikaal schip? Is het een one man band? Het is de NAUTILUS!

Mobiel muzikaal entertainment

Door middel van wielen, hendels, kettingen, tandwielen en ingewikkelde overbrengingen is er een complete one man band gecreëerd.
U zult versteld staan van de ingenieuze speelwijze, het functionele gitaarspel, de glasheldere stem en de vrolijke uitstraling.

Een fantastisch mobiele act

De in Jules Verne stijl gebouwde machine is met zijn Steampunk decoraties een lust voor het oog. Een vuurmachine maakt de muziekduikboot helemaal compleet.

Mobiel muziek boeken tegen scherpste prijs

Het grote voordeel van de Nautilus is, dat er geen beperkingen zijn. De boot is makkelijk verplaatsbaar en heeft geen stroom nodig.
Deze verplaatsbare act is uniek in de wereld van het entertainment.

Multi inzetbaar en groot repertoire

Nederlandse, Duitse en Engelstalige songs , Rock and Roll, Country, Easy Listening, jaren ?60, ?70, ?80, ?90, zelfs een gezellig Hollands walsje of feestmuziek. Deze muziekduikboot is in staat om op ieder feest of evenement de stemming er goed in te brengen.

Technische details boot.

Normaal
Lengte: 5,20 meter
Breedte: 1,30 meter
Ingeklapt
Lengte: 3,92 meter
Breedte: 1,22 meter

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Nautilus one man band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties