0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Corina Sommer

Biografie Corina Sommer

Schlagerzangeres Corina Sommer is een fantastische zangeres uit Nederland die leeft voor de Duitse Schlagermuziek. Deze inmiddels in Duitsland woonachtige Nederlandse Schlagerzangeres pur sang is een verrijking voor uw evenement en in Duitsland noemen ze haar zelfs die Powerfrau des Pop,-Partyschlager.

schlagerartiesten  en bands boeken of inhuren

In een wervelende show komen de beste schlagerhits voorbij en zullen ongetwijfeld leiden tot een volle dansvloer en een hoog meezing gehalte. Feest en stimmung gegarandeerd.

Oktoberfest artiesten simpel online boeken

De populariteit van de Duitse schlagermuziek is ongekend en ook in Nederland zijn de hits van Helene Fischer en Andrea Berg zeer bekend. Deze en nog veel meer songs komen voorbij in de show van Corina Sommer.

Corina Sommer boeken voor scherpste gage

Zij weet de muziek van, Andrea Berg, Helene Fischer, Anna-Maria Zimmermann en Beatrice Egli op de meest voortreffelijkste wijze accentloos ten gehore brengt.

Speciaal voor de Oktoberfeesten is er een speciaal programma (Lederhosenpower) met de beste Powerhits der Volks- und Schlagerhits.
Stimmung garantiert!!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Corina Sommer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties