0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Rodel Rob

Biografie Rodel Rob

Rodel Rob kun je herkennen aan het veel te strakke pakje waarin hij jarenlang over de rodelbaan flitste. Alleen nu hij in de herfst van zijn carriere zit heeft hij zijn rodel aan de wilgen gehangen maar zijn pakje nog lang niet.

Feestartiesten boeken of inhuren

Hij gaat tegenwoordig als zanger door het leven. En wat voor zanger; een feest/après ski zanger 3.0. Een nieuwe baan als feestzanger zit hem gegoten als een nieuw pak, een ehhh rodelpak.

Boek een schlager artiest of carnavals artiest

De act van Rob is zeer geschikt voor de meest uiteenlopende feesten. Van een bedrijfsfeest in thema après ski, carnaval tot een zaal vol met Oktoberfest vierders. Rob maakt er graag een feestje van.

Rodel Rob boeken voor scherpste gage

Van Duitse meezingers en schlagers tot de gezelligste Duits georiënteerde après ski nummers. Feest gaat het sowieso worden met Rob.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Rodel Rob boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties