0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Joop Obama

Biografie Joop Obama

Joop Obama is een Friese troubadour. Eentje van de laatste lichting die in de voetsporen van bekende Friese troubadours als Jelle B, Piter Wilkens en Rintje Kas treed.

Friese artiesten boeken of inhuren

Joop is nog een ruwe diamant die nog geslepen moet worden. Toch heeft hij al aardig wat optredens op zijn naam en heeft al opgetreden in het Friese tv programma Noardewyn.

bands en artiesten boek je simpel online

Na zijn optreden met de Hûnekop en zijn speciale gastoptreden bij de singlepresentatie van de Bounty Hunters begon het bloed pas echt te kruipen en staat Joop sindsdien liever op het podium dan op zijn werk.

Joop Obama boeken voor scherp gage

Joop Obama gaat nog veel vlieguren maken en in die tijd profiteer jij van een extra scherp gage voor deze toch al best ervaren troubadour.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Joop Obama boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties