0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
De Hûnekop

Biografie De Hûnekop

(De Hondekop) bestaat uit Emiel, Bart, Rik en Jeroen.

De heren zijn afkomstig uit het Hardcore/Punk genre maar tegenwoordig lopen de invloeden uiteen van Counry, Rock’a Billy tot Punk en Rock. Acts als; Hank Williams (3 generaties), Tiger Army, The Misfits en Roky Erickson.

Friese Rock Band

Alle teksten van Emiel zijn Friestalig en geven vaak op humoristische wijze de stem van de Friesche arbeider weer.
Ondanks het directe taal gebruik wordt de band veel gedraaid op radio zenders als: Omrop Fryslân en Holland FM en heeft de band een schare fans aanhang.

Band boeken

Live optredens van De Hûnekop zijn altijd zeer energiek en staan bekend om de interactie met het publiek. Vaak worden zij bij gestaan door “Jappie Kommando”, ”It âlde mantsje” en “Kettingzaagmans Cor”. De Hûnekop speelt gemiddeld zo’n 60 optredens per jaar, op o.a. festivals, poppodia en in kroegen.

Eigen werk

De band is opgericht in maart 2009 door singer/songwriter Emiel, nadat hij thuis kwam van een lange wereldreis met een kladblokje vol ideeën. 20 oktober 2012 kwam alweer het derde full-lenght album uit op Frisian music, het door Emiel opgerichte platenlabel. Via dit label worden alle zaken geregeld zoals; merchandise, distributie en management.

Boek een band uit Friesland

Sinds de oprichting hebben de mannen minstens 200 keer in Friesland gespeeld. Ook provincie Groningen is al meerdere malen aan gedaan en het lijkt als of de Friestalige arbeiders muziek ook de Groningse harten weet te veroveren. Ondertussen zijn er al duizenden exemplaren van de 3 albums van De Hûnekop verkocht door Nederland.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Hûnekop boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie