0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Big Apple

Biografie Big Apple

Zangeres Wieke, zanger Yko en de 4 conservatorium geschoolde bandleden zorgen ervoor dat de aanwezige gasten in uw feesttent of open lucht optreden helemaal stuk en voldaan huiswaarts keren.

Onvoorspelbaar repertoire

Het repertoire is onvoorspelbaar en wordt op een manier gespeeld alsof er een DJ staat te mixen. Van hits van nu, vol muzikale perfectie, naar de handjes in de luchtdoor tot tranen met tuiten. Door het zeer uitgebreide repertoire en styling doet deze band het ook zeer goed op de zakelijke markt.

Hoog niveau entertainment

Coole acts en grappen en grollen wisselen elkaar af met de tofste mashups. Vette rekwisieten op het podium zoals o.a. een Big Apple vleugel en de echte Marshall speakers en gekleed in Amerikaanse kledingstijl zorgen voor de echte gelikte ,,Big Apple’’ rock ’n roll uitstraling.

Big Apple boek je tegen de scherpste prijs

Een podium met spectaculair licht en een EAW geluidsinstallatie om ú tegen te zeggen zijn allemaal een vast onderdeel geworden van deze te gekke show!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Big Apple boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties