0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mag Het Wat Zachter
  • Info
  • Repertoire

Biografie Mag Het Wat Zachter

Mag Het Wat Zachter is in korte tijd uitgegroeid tot één van de succesvolste coverbands van Nederland met optredens door heel Nederland, België en Duitsland. De muzikanten hebben van begin af aan één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen. Met dit doel voor ogen speelde de band succesvol op onder meer vele festivals, studenten- en bedrijfsfeesten.

Bands en artiesten bij Burolivemuziek.nl

Mag Het Wat Zachter mee aan The Clash Of The Cover Bands, de grootste wedstrijd voor coverbands in de Benelux. Hier werd de band uitgeroepen tot een van de acht beste coverbands van Nederland.

Coverbands boeken of inhuren

In 2014 begon Mag Het Wat Zachter met een nieuwe uitdaging: een jaarmix maken met alle grote hits van het jaar. Deze jaarmix werd door diverse websites in binnen- en buitenland opgepikt. De band werd uitgenodigd de jaarmix live te spelen op Radio 538. Ook in 2015 maakte Mag Het Wat Zachter een muzikaal jaaroverzicht, en ook deze werd op Radio 538 gespeeld.

Mag Het Wat Zachter boeken voor scherpste gage

Van een gezellige feestzaal tot een grote festivalweide, de band weet overal de juiste sfeer neer te zetten. Met het boeken van deze band krijg je automatisch een garantie op springend en hossend publiek.

Party coverband Mag Het Wat Zachter kent zijn klassiekers, maar is ook heel erg bij de tijd. Van Meat Loaf tot Swedish House Mafia: alles wat je op een goed feestje wil horen komt voorbij. Vaak verpakt in verrassende medleys en knallende mash-ups, waardoor stilstaan geen optie is.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mag Het Wat Zachter boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties