0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
RE-LOAD

Biografie RE-LOAD

RE-LOAD blaast zonder genade door de geluidsbarrière en laat een explosie van pure energie achter die dwars door je trommelvlies gaat. Bereid je voor op een gewaagde muzikale smoothie waar klassiekers en hedendaagse hits samensmelten en op je afkomen als een kanonschot van beukende gitaren.

Dit uiterst muzikale vijftal heeft ruim 10 jaar lang Nederlandse feesttenten en festivals geteisterd, waarbij ze een spoor van lege bierbekers en traytjes achterlaten.

Feestband huren bij Burolivemuziek.nl

RE-LOAD staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Met een mix van klassiekers en hedendaagse hits weten ze elk publiek te veroveren en een feestsfeer te creëren die nog lang in het geheugen blijft hangen.

Of het nu gaat om een feesttent, festival of ander evenement, deze gezellige band brengt de energie, het spektakel en de feestgarantie die je zoekt.

Boek RE-LOAD nu voordelig

Wil je de boel op stelten zetten en een knallend feest neerzetten? Boek deze band voor een avond vol muzikale krachtpatserij en feestplezier.

Met meer dan 10 jaar ervaring weten ze precies hoe ze het publiek moeten meeslepen en de dansvloer in vuur en vlam zetten. Laat je horen en voel de knal van RE-LOAD op jouw evenement!

Beukende gitaren en muzikaal spektakel

RE-LOAD is niet zomaar een band; het is een beleving van beukende gitaren, muzikaal spektakel en een dosis feestelijke chaos.

Met een trackrecord van succesvolle optredens en een reputatie die vooruit snelt, is deze feestband dé keuze voor een avond vol knallende hits en feestvreugde. Boek nu en laat je evenement ontploffen met RE-LOAD!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je RE-LOAD boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie