0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Cliff Willy & Zijn Podiumboys

Biografie Cliff Willy en zijn Podiumboys

Cliff Willy en zijn Podiumboys, wie kent ze niet? Nou, menigeen kent ze niet, denken wij, en dat is een groot gemis want dit Belgische zestal verdient het om gehoord en beluisterd te worden. Domweg omdat Cliff Willy en zijn Podiumboys garant staan voor een ferme dosis humor, theatrale onzin en fijne foute feestmuziek.

Alle zorgen vergeten

Een optreden van Cliff Willy ondergaan staat gelijk aan enkele uren op een zonovergoten terras of zandstrand met palmbomen verblijven, met een heerlijk pintje of verfrissende cocktail binnen handbereik, even alle maar dan ook álle zorgen en ‘things to do’ vergeten. Kwaliteitskrant Het Belang Van Limburg schreef ‘Ze zijn terug en ze spelen alle gouden schlagerhits en rockliedjes weder nogmaals opnieuw’, en zo is het maar net.

Verrassend repertoire op kleurrijke wijze

Cliff Willy en zijn Podiumboys doen vooral covers, hits en tranentrekkers, ver-Nederlandsen rock-en popklassiekers (Status Quo, Linda Rondstadt), eren hun grote muzikale helden (Rex Gildo, Will Tura, André Hazes), draaien hun hand niet om voor bekende ‘riffs & licks‘ (Stones, Beatles, Herman Brood, Kinks) en brengen dat op een kleurrijke wijze die slechte smaak met oprechte liefde combineert.

Cliff Willy en zijn Podiumboys boek je tegen de scherpste prijs

Een beetje veel fout, maar wel een beetje heel erg lekker. Haal Cliff Willy en zijn Podiumboys in huis/café/zaal/festival en waan je ook voor een paar uurtje in de zon, daar knapt elk mens van op!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Cliff Willy & Zijn Podiumboys boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties