0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Blixem

Biografie Blixem

Band is gestopt met optreden.  Vind hier vergelijkbare coverbands.

Een energieke band die met veel bombarie en plezier zorgt dat zelfs de grootste zwartkijker het gevoel krijgt dat de zon weer is gaan schijnen,feesten met die hap dus!

Aanstekelijke mix

Een zalig meezingbare en hoogst aanstekelijke mix van al of niet onherstelbaar verbouwde smartlappen en piratenpop afgewisseld met het fijnste van het fijnste *** rock ’n roll en pop menu.

Over de top gekkigheid

Alles verpakt in een heerlijke over-the-top show vol humor,gekkigheid, improvisaties oftewel een unieke schlagerpiratenrockshow van het meezingbaarste soort en geschikt voor alle gezindten en leeftijden.

Blixem boek je tegen de scherpste prijs

Met een flinke (net niet over) dosis humor, een vette knipoog naar bestaande nummers en onder het motto: niet lullen maar meebrullen rocken we 100% live en vol enthousiasme iedere zaal, kroeg, disco of feesttent zo plat als een dubbeltje (= 10 eurocent).

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Blixem boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties