0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Bad Shoes

Biografie Bad Shoes

Bad Shoes is een coverband die bestaat uit 5 enthousiaste muzikanten die van elk optreden een onvergetelijk feest maken.
De mannen en vrouw laten in medley-vorm alle hits van toen en nu op je los.

(neder)pop en rock band boeken

Bad Shoes speelt de klassiekers van The Rollings Stones en Michael Jackson, nederpop-hits van Marco Borsato, André Hazes en Nielson, naar de hits van Armin van Buuren, Ed Sheeran en Kensington om daarna uiteraard af te sluiten met de beukers van AC/DC en Queen.

Een rollercoaster hits worden op je afgevuurd en Niets is voor de mannen en dame van Bad Shoes te gek!

Coverband voor scherp tarief boeken

Vol energie en overgave begeven de mannen zich op het podium om er samen met een publiek een spetterend optreden van de te maken met alles erop en eraan!

Bad shoes boeken voor scherpste gage

Niet alleen de muziek brengt je in hogere sferen, maar de show die Bad Shoes weggeeft is er een om niet snel te vergeten.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Bad Shoes boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties