0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Nünentaler Schürzenjäger

Biografie De Nünentaler Schürzenjäger

De Nünentaler Schürzenjäger is de ‘real deal’ als het om de échte oktoberfest sound gaat. Precies zoals de Oktoberfeesten in München met stevige schlagers, eigentijdse Wiesenhits, Vette Rock en alltime meezingers.

Oktoberfest bands en schlager artiesten boeken of inhuren

Ze worden gerekend tot de ‘après ski lehrer’ van de oktoberfeesten en komen voort uit allround coverband Unit Four, dus ervaring genoeg om top feestje te maken

après ski en feestartiesten boek je simpel online

De voorliefde van de Après ski muziek en schlagers zit de muzikanten in het bloed en aangezien de mannen eerder al onvervalste Oktoberfest muziek speelden, was de keus snel gemaakt om een dergelijke band op te richten.

De Nünentaler Schürzenjäger boeken voor scherpste gage

Zanger Wouter (voorheen de Bijtels) is de frontman en 4 andere top muzikanten vormen sinds 2008 deze oergezellige oktoberfest band.

De band is in 2 variaties te boeken; als Oktoberfest band en als Après Ski PARTY CRASH band

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Nünentaler Schürzenjäger boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties