0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Familie de Bruyn

Biografie Familie de Bruyn

Het trio familie de Bruyn is misschien wel de gezelligste ‘oud bruine’ familie van Nederland. Alsof ze zo met hun band de gezelligste oud bruine kroeg van Nederland naar iedere locatie kunnen brengen.

Coverband boeken of inhuren

De band is uitgegroeid tot een begrip in de entertainmentwereld. Met een upright piano, bescheiden drumkit, klinkend koper en een paar knusse schemerlampen maakt deze familie van iedere locatie een gezellig bruincafé.

Boek een band

Van een showorkest met 15 man naar een knus trio. Zo heeft deze band zich de afgelopen decennia getransformeerd. De jongste telgen van de familie gingen door en reizen stad en land af om hun gezellige familie sfeer te ten toon spreiden.

Familie de Bruyn boeken voor scherpste gage

De Bruyntjes spelen alles en dan ook écht alles. U roept het maar. Van klassiekers tot hedendaagse knallers en van Bauer tot Avicci. Het kan allemaal en als het maar feest is.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Familie de Bruyn boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties